http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAJBOLJI OD NAJBOLJIH

Playomania Bomba godine - izvučeni dobitnici nagrada!

bg2011
Nadamo se da ste se uspjeli organizirati te da ste ovaj vikend pogledali naše specijalne emisije povodom Bombe godine snimljene na ekskluzivnim lokacijama u svima nepoznatim krajevima. Također se nadamo kako vam se svidjela naša nova voditeljica Eve online u pratnji dvojice ponajvećih gaming eksperata na ovim prostorima. Mislimo, naravno, na Krešimira Lauša te Tomislava '13' Fiketa

Pobjednici su izabrani, no ukoliko ste propustili emitiranje specijalnih emisija, imena dobitnika nagrada možete saznati OVDJE.

 


Imena sretnih dobitnika odabrana su metodom slučajnog odabira te sve je bilo apsolutno regularno s eci-peci-pec algoritmom koji su Lauš i Fiket zavrtili u Evinim računalnim sistemima (trenutno smo u fazi patentiranja istoga te očekujemo da uđe u širu uporabu kod Hrvatske lutrije do kraja tekuće godine... Taman nekako do 21. 12. 2012).

 


Zahvaljujemo se na vašim mnogobrojnim glasovima u svim kategorijama u ovom, drugom izboru Bombe godine te vjerujemo kako će ih sljedeće godine biti još više. Također, slobodno nas kontaktirajte - predlažite nove kategorije, specijalna događanja i slično.

 


I na samom kraju, još jedna velika zahvala našim sponzorima bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Vjerujemo kako su uvelike uljepšali gejmerske dane mnogobrojnim hrvatskim igračima, posebice sretnom dobitniku igraće konzole Playstation 3.

 


E, jesmo se raspisali... Dakle, ukoliko ste kojim slučajem propustili pogledati naše specijalne emisije, evo pobjednika svih kategorija o kojima smo svi zajedno raspravljali na Playomania forumu te na Facebooku...

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije