http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RYDER WHITE

Dead Island DLC u veljači!

dead island
DLC u kojemu će igrači preuzeti ulogu glavnog antagonista igre Rydera Whitea na tržištu će se pojaviti u veljači

Jedna od ponajboljih igara zombie tematike u protekloj godini početkom veljače dobit će novi DLC sadržaj pod jednostavnim imenom Ryder White. Oni koji su zaigrali Dead Island znaju da je Ryder White zapravo glavni antagonist u apokaliptičnom scenariju, a u nadolazećem DLC-u igrači će moći zaigrati upravo iz njegove perspektive.

 

Osim toga, Techland i Deep Silver o DLC-u nisu objavili gotovo ništa osim da će na Xbox Liveu stajati 800 Microsoft pointova tj. 7.99£ na PSN-u i Steamu, a trajat će 'nekoliko sati'.

 

Nakon uspjeha koji je polučio original, Deep Silver je navodno počeo na planiranju nastavka koji bi se trebao zvati Dead World. Tako barem sugerira ime koje je Techland registrirao krajem 2011. godine.

 

Također, kuća Lionsgate kupila je od Techlanda prava na snimanje filma, i to ne prema samoj igri, već prema famoznom traileru kojim su Techland i Deep Silver prvi put najavili igru:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije