http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOSTA JE BATTLEFIELDA

DICE počinje rad na novom projektu?

dice-logo
Datum objave:
18.01.2012 11:29
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Firma iza uspješnice Battlefield 3, čini se, okreće se prema novom (zasad tajnom) projektu

Digital Illustions CE, ili DICE, čini se, radi na novom projektu. Firma je nedavno objavila otvaranje radnih mjesta za članove tima obično odgovorne za inicijalne faze projekta (konceptualni umjetnici, level dizajneri itd.), što znači da se žarište aktivnosti polako miče s projekta Battlefield 3. Čak je i glavni dizajner nedavno na Twitteru objavio odlazak iz Battlefielda 3 (s time da je napomenuo da i dalje ostaje u DICE-u).

 

Nastavak, možda?

 

To znači da će tim vrlo vjerojatno početi rad na novom Mirror's Edgeu, Bad Companyju 3 ili već najavljenom Call of Dutyju 2. Bilo kako bilo, čini se da ćemo uskoro iz DICE-a saznati što je novog u izradi. Ako ništa drugo, možemo sjediti i špekulirati o kojem se naslovu, u konačnici, radi.

 

Sneak preview Mirror's Edgea 2

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije