http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Choplifter HD

Datum objave:
19.01.2012 13:25
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Stigao je remake jedne od najlegendarnijih igara svih vremena! Inače, original se pojavio još davne 1982. godine
Sjećate se Chopliftera? Ako ste još uvijek u slatkim teen godinama, odgovor je vrlo vjerojatno - ne. Naime, originalni Choplifter je izašao davne 1982. godine i svojom zaraznom igrivošću zarazio mnoge generacije igrača. No ovo nije sat gejmerske povijesti. Ne, došao je istoimeni remake koji je dovoljno moderan da zainteresira i one mlađe. Riječ je o zabavnoj Steam arkadi u kojima svojim helikopterom uništavate sve što se miče. I pritom spašavate - ljude. Znam, zvuči prejednostavno i u najmanju ruku isprazno, ali vjerujte nam da nije. Choplifter HD naime ima svu silu elemenata igrivosti koji će vas zadržati uz njegove bitove. Uostalom, pogledajte video. 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije