http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DRUGI SVIJET

Another World stiže na Android

Datum objave:
19.01.2012 14:42
Autor: Bruno Lipej
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Za 20. godišnjicu ovog klasika igraće baštine, naslov će doživjeti svoju reinkarnaciju u obliku Android verzije
U povodu obilježavanja 20. obljetnice od pojave kultne igre autora Erica Chahisa, Amigin klasik 'Another World' izdat će se za uređaje bazirane na operativnom sustavu Android, a njezin izlazak predviđen je za nekoliko mjeseci.

Ovu obavijest u javnost je pustio programerski studio DotEmu, koji je povodom 20. godišnjice izlaska naslova Another World, isti izdao za iPhone i iPad krajem prošle godine.

Igra će sadržavati kako originalnu tako i remasteriranu HD grafiku, remasteriranu glazbu i zvuk te opcije za touch kontrole. Na početku igre moći ćete izabrati između tri razine težine, a podržavat će i OpenFeint opciju.

Bilo kako bilo, ovaj klasik Erica Chahisa isplati se odigrati (bilo ponovno ili po prvi puta) jer se ovakve igre više ne proizvode. Nažalost.  


 

Another World Longplay

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije