http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LJUBAV I PREDRASUDE

Minecraft i Xbox 360 vole se javno

minecraft
Datum objave:
20.01.2012 16:32
Autor: Bruno Lipej
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Minecraft bi mogao biti prva Xbox 360 igra za koju će se 'izbacivati' konstantan update
Studio koji je zadužen za Xbox Live Arcade preinaku PC fenomena naziva Minecraft, vjeruje kako će ona biti prva igra na Xbox 360 sistemu koja će dobivati konstantan update.

Kako sada stvari stoje, proces updatenja za Xbox 360 konzolu je izrazito mučan proces jer Microsoft mora prethodno odobriti svaki pojedini patch prije nego što ga pusti u upotrebu. Ipak, prema najavama tehnološkog direktora 4J Studiosa, takva kruta politika bi mogla malo olabaviti.

Činjenica jest kako Xbox 360 konzola nikada neće u tom pogledu biti na razini PC-a ali bi se u slučaju određenih igara mogla napraviti iznimka.

Mi smo ipak mišljenja kako se u ovom konkretnom slučaju ne radi o dobroj volji Microsofta da udobrovolji svojim korisnicima, već je tu riječ o financijskoj dobiti koju će ova velika kompanija zaraditi prodajom ovog PC hita.  

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije