http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZA JAVNOST

Otvorena beta Guild Wars 2 u ožujku

gw2
Otvorena Guild Wars 2 beta započet će u ožujku, službeno je objavljeno iz ArenaNeta, kao i potvrda izlaska igre još ove godine

Nakon višegodišnje produkcije Guild Wars 2 će se sigurno pojaviti na tržištu još ove godine, objavljeno je iz ArenaNeta. Radi se o najiščekivanijem MMO-u u posljednjih nekoliko godina, uz Star Wars: The Old Republic koji je ionako naišao na prilično podijeljene dojmove i kritike.

 

'Nedavno smo završili s prvim zatvorenim beta testiranjem i spremni smo održavati progresivno veća testiranja', zapisao je osnivač i predsjednik ArenaNeta Mike O'Brien na službenom blogu Guild Warsa 2.

 

'U veljači ćemo pozvati odabrane pripadnike medija da sudjeluju u beta testiranju, a u ožujku i travnju ćemo povećati opseg beta testiranja, tako da će i mnogi od vas imati prilike sudjelovati', najavio je O'Brien, zaključivši: 'Bila je ovo nevjerojatna petogodišnja avantura; surađivati sa zajednicom igrača i timom umjetnika, dizajnera i programera da bismo realizirali našu viziju'.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije