http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STIŽE KRAJEM 2013.

Sljedeći Xbox čak šest puta moćniji od Xboxa 360

xbox360_eksplozija
Sljedeći Xbox na tržištu bi se trebao pojaviti krajem 2013. godine, a snagom bi trebao biti čak šest puta jači od Xboxa 360, potvrdio je anonimni izvor blizak projektu

Sljedeći Xbox kojega se popularno naziva 'Xbox 720' na tržištu će se pojaviti u listopadu ili studenom 2013. godine, a hardverski bi trebao biti čak šest puta jači od Xboxa 360 za IGN je potvrdio izvor blizak projektu.

 

Prema istom izvoru grafičke kartice za sljedeću Microsoftovu konzolu u masovnu će produkciju krenuti već krajem ove godine, a biti će temeljene na AMD seriji 6000 koja je predstavljena prošle godine. Konkretnije, prema tehničkim postavkama grafička kartica u Xboxu 720 biti će najsličnija Radeonu HD 6670 koji podržava DirectX 11, 1080HD i 3D prikaz.

 

Grafička snaga sljedeće Xbox konzole tako bi bila šest puta veća od Xboxa 360 te oko 20% jača od nadolazeće Nintendove konzole Wii U koja će također raditi na AMD-ovom grafičkom procesoru.

 

Nažalost, IGN-ov izvor nije naveo nikakve druge detalje osim da bi prototipi konzola razvojnim studijima trebali biti odaslani već u kolovozu ove godine.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije