http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

600!

Resident Evil 6 najveći Capcomov projekt dosad

Samo nekoliko dana nakon izlaska igre, informacije o njoj nastavljaju pristizati, a jedna od njih je i to da je nadolazeći Resident Evil dosad najveći Capcomov projekt

Prije samo nekoliko dana Capcom je najavio Resident Evil 6, naslov koji bi se kasnije ove godine trebao pojaviti na Xbox 360, PS3 i PC platformama. Prema najnovijim izjavama članova Capcoma, Resident Evil 6 bit će dosad najambiciozniji Capcomov projekt. Na produkciji igre naime radi više od 600 ljudi! Za usporedbu, na Modern Warfareu 3 radilo je oko 500 ljudi, a na Unchartedu 3 njih nešto manje od stotinu.

 

Nakon samoga trailera, Capcom je objavio i proširenu verziju koja uključuje i komentare izvršnog producenta Hiroyukija Kobayashija, direktora Eiichira Sasakija i producenta Yoshiakija Hirabayashija.

 

 

'Resident Evil 6 neće imati samo veći svijet i dublje iskustvo od prethodnih Residen Evil igara, već i spoj akcije i survival horrora, nešto što u Capcopmu nazivamo dramatičnim hororom',najavio je Yoshiaki Hirabayashi.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije