http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BOŽIĆNI POKLON

Wii U kreće u prodaju do kraja 2012.

wii u
Datum objave:
26.01.2012 15:54
Autor: Bruno Lipej
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nova Nintendova 'next gen' konzola trebala bi se počet prodavati na tržištima SAD-a, Europe, Australije i Japana do kraja 2012. godine
Nakon redovnog kvartalnog izvještaja o financijskom stanju u tekućoj godini, Nintendo će u prodaju pustiti svoju novu Wii U konzolu koja bi se tako na tržištu trebala pojaviti prije kraja 2012. godine, otkrio je japanskim novinarima Nintendov šef Satoru Iwata.

Isto tako, Wii U bi trebao doživjeti svoje predstavljanje na ovogodišnjem E3-u koji je zakazan za mjesec lipanj, što bi trebalo dati kvalitetan uvid u sve njezine kvalitete i mogućnosti. Točan datum izlaska nove Nintendove konzole nije poznat ali se sa sigurnošću može reći kako se neće pojaviti prije travnja što znači da će svi potencijalni kupci, Nintendovu 'next gen' konzolu moći zaigrati najkasnije do Božića.    

Nintendo je svoj Wii U najavio na prošlogodišnjem E3-u ali nije otkrio njezine ključne elemente poput specifikacija i launch igara. Nadamo se kako će ove nepoznanice biti otkrivene na jednoj od ovogodišnjih konvencija.

Kako se vrijeme izlaska bliži, developers kitovi su predani u ruke programera koji već rade na igrama, ali im je od strane Nintenda striktno zabranjeno da govore o njezinim specifikacijama. Prema nekim procjenama, Wii U će biti dovoljno snažan i moćan da igračima ponudi jednaku vizualnu kvalitetu igara kao i PlayStation 3 te Xbox 360. 

Sve o temi:
E3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije