http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ALI DOLAZI NA MAC

Tomb Raider sigurno ne dolazi na Wii U

tr
Crystal Dynamics je i službeno potvrdio da ne namjerava producirati Wii U verziju nadolazećeg Tomb Raider naslova, a svoju odluku su i obrazložili

Tomb Raider Crystal Dynamicsa deveti jer nastavak u serijalu iako se zapravo radi o svojevrsnom rebootu franšize kojim joj se želi udahnuti novi život. Igra bi se na tržištu trebala pojaviti u trećoj četvrtini ove godine i to na PC, PS3, Xbox 360 i Mac platformama. Na žalost budućih vlasnika nadolazeće Nintendove Wii U konzole, Crystal Dynamics nema namjeru igru portati na tu platformu.

 

'Kada smo započeli s razvojem igre, odlučili smo da svakoj od platformi posvetimo posebnu pažnju, a to je bilo prije negoli je Wii U uopće najavljen. Također, ne bi bilo u redu od nas da izdamo tek jednostavan port koji neće moći iskoristiti sve mogućnosti nove Nintendove konzole.'  - obrazložio je Karl Stewart, brand director Tomb Raidera.

 

'Da smo od početka igru igradili i za Wii U, ona bi bila u mnogočemu drugačija s implementiranom jedinstvenom funkcionalnošću.' – zaključio je Stewart.

 

Podsjetimo, Wii U na tržištu će se pojaviti krajem ove godine, a više o tomu pročitajte ovdje.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije