http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GUJSCE

Ivy pokazala pozadinu za novu Soul Calibur reklamu

658379110c8f59a4c19f54bda55e67227be08b5a.jpg__512x706_q85_crop_upscale
U revijalnom tonu, Namco je za ovaj petak pripremio novu reklamu za Soul Calibur V...guzice uključene...

Kao što vjerojatno znate, Namco je nedavno podignuo dosta prašine zahvaljujući nizu reklama za skoro pa izašli Soul Calibur 5. Od prve reklame koja je, konkretno, pokazivala Ivyin prednji dio, stvari su došle do toga da je danas Namco izbacio drugu reklamu sličnog sadržaja.

 

Namco Bandai 

 

Kao što vidite, ovdje se opet radi o drugom dijelu anatomije, konkretno - dupetu. Iako ne možemo prigovoriti Namcou kako štede na niskim udarcima kada dođe do promocije igara, ovaj tijek događaja do neke je mjere bio predvidljiv. Hvala bogu, 2.2. je blizu, tako da treću reklamu u seriji vjerojatno nećemo morati gledati.

 

www.namco.com

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije