http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TROJKA SVE BLIŽE

Multiplayer klase u novom Mass Effect 3 traileru

BioWare i EA objavili su novi trailer koji predstavljaju klase iz multiplayer komponente završnog dijela Mass Effect trilogije

Kada je prošle godine BioWare najavio da će Mass Effect 3 imati i multiplayer komponentu, reakcije su bile vrlo podijeljene. Dok je dio obožavatelja reagirao pozitivno, dobar dio njih izrazilo je zabrinutost da bi rad na multiplayeru mogao naštetiti singleplayeru koji je ipak glavna osovina Mass Effect franšize.

 

Ipak, značajnijih problema ne bi trebalo biti s obzirom da na multiplayeru radi sasvim odvojeni BioWareov studio posvećen isključivo online komponenti.  

 

Osim multiplayera, BioWare radi i na vrlo zanimljivom konceptu pod imenom Galaxy at War. Radi se o co-op modu u kojemu će do četiri igrača istovremeno moći prolaziti određene misije i na taj način izravno utjecati na tok singleplayer kampanje svakog pojedinog igrača.

 

Igračima će u multiplayeru na raspolaganju biti nekoliko rasa; ljudska, asari, drell, krogan, salarian i turian. Svaka rasa imati će jedinstvene moći, a što se klasa tiče – sve o njima možete saznati u novom traileru.

 

 

Mass Effect 3 na tržištu će se pojaviti 9. ožujka ove godine, i to na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije