http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SUPER SUPLEX

Ljubitelj WWE-a pokrenuo peticiju protiv THQ-a

WWE All Stars
Ljutiti fan pokrenuo je peticiju protiv loših kečerskih igara

Fan WWE igara nedavno je pokrenuo 'masovnu' peticiju prema kojoj bi se sve wrestling igre trebale prestati raditi u THQ-u. Prema njemu i nekolicini istomišljenika, od 2003. nije izašla nijedna dobra World Wrestling Eentertainment igra. Sve su, čini se, natrpane bugovima i nijedna nije napravljena kako bi zadovoljila fanove hrvanja i igara.

 

Gledajte samo te fluidne pokrete

 

Članak koji je fan napisao poprilično je velik, a argumenti koje koristi su također koliko toliko utvrđeni. Jedini problem leži u tome da je do sada peticiju potpisalo petero ljudi. THQ i WWE, logično, zasad ostaju bez komentara.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije