http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MAN VS. MACHINE

Ovako to izgleda kada se na bojnom polju sukobi 999 igrača!

manvsmachine
Mislili ste da su bitke u Battlefieldu 3 u kojima istovremeno sudjeluje 60 igrača masovne? Pogledajte priloženi video pa razmislite ponovo

Početkom prošle godine ekipa iz potpuno anonimnog razvojnog studija Pikkotekk odlučila je napraviti online shooter u kojemu bi u svakom pojedinom sukobu moglo sudjelovati do 1000 igrača, i to – istovremeno.

 

Danas postoji dokaz da su i uspjeli, što pokazuje ovaj video:

 

 

Ime igre je Man vs. Machine i za nju je trebalo razviti posebnu tehnologiju koja bi omogućila sukobe ovakvih razmjera. Da, znamo, igra grafički podsjeća na 90-e godine prošloga stoljeća, a ne pomaže joj ni izostanak bilo kakve strategije, no možemo se nadati da je dobar indikator masovnosti sukoba u nekim budućim online shooterima.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije