http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BORBA LEDA I VATRE

Impresivni trailer za Xbox 360 verziju The Witchera 2

TheWitcher2
The Witcher 2 u obliku 'Enhanced Editiona' još će se jednom pojaviti na tržištu, 17. travnja, a igru će napokon moći zaigrati i vlasnici Xboxa 360

Prošloga tjedna pisali smo o poboljšanom izdanju The Witchera 2 koje će se vrlo uskoro pojaviti na PC-u, ali i Xboxu 360, a cijelu listu poboljšanja koja to izdanje donosi možete provjeriti ovdje.

 

Prilikom dolaska na Xbox 360, CD Projekt objavio je i potpuno novi trailer koji bi vam, bez pretjerivanja, mogao oduzeti dah iako u njemu ni traga ni glasa samom Geraltu:

 

 

Punim imenom The Witcher 2: Assassin's of Kings, smatran je ponajboljim RPG naslovom prošle godine i jednom od grafički najljepših igara uopće, a uvjereni smo da će se 'Enhanced Edition' prodati u pozamašnom broju i tako CD Projekt motivirati na produkciju budućih naslova.

 

Osim cijene 'Enhanced Editiona' koja je već poznata, objavljena je i cijena 'Dark Editiona' koji će stajati oko stotinu američkih dolara.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije