http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAJAMBICIOZNIJI U FRANŠIZI

Mass Effect 3 pun holywoodskih zvijezda

ms3
EA i BioWare objavili su trailer koji nas upoznaje s impresivnom listom glumaca koji su svoje glasove dali likovima u Mass Effectu 3

U produkciji igara već godinama sudjeluju brojni slavni glumci, bilo svojom pojavom ili još češće – posudbom glasa likovima u igri. Na igrama poput Skyrima ili L.A. Noirea radilo je doslovno nekoliko stotina glumaca, a zaostajati neće ni Mass Effect 3 s čijom se glumačkom postavom možete upoznati u najnovijem traileru:

 

 

The Illusive Man – Martin Sheen

James Vega – Freddie Prinze Jr.

Joker – Seth Green

EDI – Tricia Helfer

Liara T'Soni – Ali Hillis

Diana Allers – Jessica Chobot

Admiral Anderson – Keith David

Female Shepard - Jennifer Hale

 

Naravno, u traileru je prikazan tek dio glumačke postave, a cijelu možete vidjeti na IMDB-u, a Mass Effect 3 na tržištu će se pojaviti 9. ožujka ove godine.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije