http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DO 20. LEVELA

Rift postaje (djelomično) besplatan

Rift je MMO koji se na tržištu pojavio prije manje od godinu dana i već tada je, kao i svaki MMO, naišao na podijeljene kritike

Stigao je trenutak koji su čekali svi koji su željeli zaigrati Rift MMO, a nisu mogli iz financijskih ili nekih drugih razloga. Naime, baš kao i WOW od prije nekoliko godina, Rift odsad sve do 20. levela možete igrati potpuno besplatno, i to bez ikakvog vremenskog ograničenja.

 

Iako njegovi autori tvrde da se radi o potezu koji je dugo planiran, najvjerojatnije se radi o padu popularnosti igre što zbog vremenskog odmaka od objave igre, što zbog dolaska atraktivnog Star Wars: The Old Republica. Ipak, ništa se ne može tvrditi sa sigurnošću s obzirom na to da je Trion privatna tvrtka koja nikada nije objavljivala službena izvješća o broju pretplatnika.

 

Bilo kako bilo, ovo je potez koji će sigurno povećati popularnost Rifa, kao što je to bio slučaj i s Age of Conan i The Lord of The Rings MMO-ima koji su nakon prelaska na besplatni model doživjeli pravi procvat.

 

Nedavno je besplatan postao i Star Trek Online MMO koji je odmah po objavi označen kao pravi promašaj.

 

 

 

 

 

 

Sve o temi:
mmo
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije