http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAPETOST, POLIGONI I ZMAJEVI

Dragon Age anime dolazi ovog proljeća

Dragon-Age-Dawn-of-the-Seeker-BTS-Trailer_5
Dragon Age anime postoji...i što je najbolje, netko radi na njemu

U slučaju da vam nikako nije dosta Dragon Agea, te ako se smatrate pravim žestokim momkom koji živi igre koje igra, definitivno će vas oduševiti vijesti iz Funimationa. Naime, već prošlog ljeta objavljen je rad na animeu smještenom u Dragon Age svemir. Dragon Age: Dawn of the Seeker trebao se pojaviti prije, no produkcija se malo produljila.

 

Produkcija je u punom žaru, kao i entuzijazam!

 

Međutim, unatoč svim poteškoćama, Dawn of the Seeker dolazi ovo proljeće. Kao što naslov nalaže, tema animea je Cassandra i njezin red: Seekeri. Prema autorima Dragon Agea, ovaj anime trebao bi dati uvid u prošlost ove organizacije, kao i samog lika. Tko voli, nek' izvoli, kažemo mi.

 

Da, znamo da je malo treš..:P

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije