http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRVI SE PAMTE

Resident Evil 6 demo ekskluzivno za Xbox 360

resident evil 6
Datum objave:
02.02.2012 14:03
Autor: Bruno Lipej
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Novi nastavak popularnog horor serijala Resident Evil, točnije njegov demo, korisnici Xbox 360 konzole moći će isprobati čak dva mjeseca ranije od korisnika Sonyeve konzole
Japanski izdavač Capcom objavio je jučer informaciju kako će njihov Resident Evil 6 demo biti dostupan kupnjom igre Dragon's Dogma. To ne bi i bila neka vijest da korisnici Xbox 360 konzole u tom slučaju neće imati privilegirani status u smislu da će demo popularnog horor serijala moći 'skinuti' 03.07, dok će PlayStation 3 korisnici kupnjom istog naslova demo moći downloadati tek 04.09. Zbog čega tolika vremenska razlika pitate se? Zbog novaca, naravno.

Nakon mnogobrojnih novinarskih pitanja koji su upućeni na dresu Capcoma vezano za tu temu, isti se oglasio s proglasom. 'To je isključivo strateška poslovna odluka kompanije'.

Iako nije baš najjasnije što Capcom s tom odlukom želi postići, jedna od mogućih teorija bi bila da s tim potezom privuku milione Call of Duty igrača koji uživaju igrajući brze i nabrijane online igre. Ako je to stvarno istina, sigurno postoji bolji način kako privući takove igrače da zaigraju novi Resident Evil bez da se PlayStation 3 gurnu u drugi plan. Ipak je Sony bio taj na kojem se Resident Evil prvi puta i pojavio.

Uzgred rečeno, Dragon s Dogma u prodaji bi se trebala pojaviti 22. svibnja.    Resident Evil 6 trailer

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije