http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SVAKI KORAK JE VAŽAN

Producent Mass Effecta 3: "Čuvajte svoje ME2 savegameove"

masseffect3
Kao i u prijašnjim nastavcima, Mass Effect 3 mogao bi se mijenjati sukladno vašim postupcima u Mass Effectu 2

Završili ste prvi Mass Effect i nakon što ste čuli za dvojku jedva ste ju dočekali? Bili ste sretni kada ste shvatili da vaši postupci iz prvog Mass Effecta utječu na dvojku? Oduševio vas je koncept trećeg nastavka, multiplayer opcija i spektakularnih animiranih sekvenci? Pa, sudeći prema Biowareu, najbolje bi bilo da saveove iz drugog nastavka sačuvate. Sudeći prema tranziciji iz prvog u drugi Mass Effect, vaše odluke zabilježene u sačuvanoj poziciji mijenjale su igru u novom nastavku.

 

Više-igračko iskustvo u Mass Effectu 3 prouzrokovalo je pomiješane dojmove kod igrača.

 

Naime, Mike Gamble, izvršni producent u Biowareu nedavno je Gamerzinestu rekao kako "Ne bi bila loša ideja sačuvati save gameove iz drugog nastavka". "Jasno je kako ne mogu reći ništa konkretno, no samo kažem kako ne bi bila loša ideja". Pa, eto van na, svemirski kapetani i kapetanice: savegameove na sigurno i čekajte trojku. Isplatiti će vam se!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije