http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

reckoning!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

thedarkness2
Nakon što se prošloga tjedna gaming industrije napokon digla iz zimskoga sna, već ovoga tjedna moći ćemo zaigrati nekoliko pravih hitova

Jedna od najisčekivanijih igara ovoga tjedna definitivno je Kingdoms of Amalur: Reckoning koji smo uvrstili i u našu temu tjedna kao jedan od najisčekivanijih RPG naslova ove godine. Radi se o potpuno svježoj krvi na sceni te naslovu po scenariju slavnoga R.A Salvatorea koji će se na tržištu pojaviti ovoga petka i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama.

 

 

Kao i 'Reckoning' u petak nam stiže i The Darkness II, akcijski survival-horror iz prvoga lica. Radnja nastavka događa se pune dvije godine nakon originala; Jackie Estacado uz pomoć Tame stekao je titulu 'Don' kriminalne obitelji Franchetti. Uz to, još uvijek ga proganja misao na svoju preminulu djevojku, a uz pomoć okultista Johnnyja Powella do sada je uspijevao kontrolirati Tamu u sebi.

 

Igru će se pojaviti za PC, PS3 i Xbox 360 platforme.

 

 

Ultimativno izdanje Fallout: New Vegasa također će se na tržištu pojaviti u petak, a radi se o obogaćenom izdanju igre koje će sadržavati i sve DLC sadržaje, redom:  Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues, Lonesome Road, Courier's Stash i Gun Runners' Arsenal.

 

 

Osim navedenih igara, ovaj tjedan izlazi i Shank II, Gotham City Impostors, The House of the Dead III, Call: Emergence.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije