http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KUKU TE LELE SI GI NAMI

Diablo 3 bez "ultra" postavki, multiplayer ograničen na 4 igrača

diablo 3
Iz Blizzardovog tabora pristižu tužne vijesti za sve nabrijane Diablo 3 fanatike

Sudeći prema Bashioku, community manageru iz Blizzarda, novi Diablo donosi sve manje i manje razloga za veselje (barem jednom) dijelu igrača. Naime, u nedavnom intervjuu iznio je par zanimljivih činjenica o trećem dugo iščekivanom nastavku čuvenog RPGa. Za početak, datum izlaska i dalje je nepoznat. Kao što znate, nekoliko bitnih igrinih elemenata izbačeno je i revampano, što je igrin razvoj, kao i beta testiranje, razvuklo do beskonačnosti.

 

Malo novosti iz bete...:)

 

Kao drugo, grafički igra neće biti ultra-megavizualno dotjerana. Detalje će biti nemoguće natjerati na "ultra" razinu, dok većina tekstura neće imati HD varijantu. Konačno, tu je i ograničenje multiplayera na maksimalno 4 igrača, što je, pretpostavljamo, rezultat mrežnih ograničenja ili neke unutarnje game-mehanike. Bilo kako bilo, kako datum izlaska (ma kada god on bio) postaje sve bliži i bliži, sve nam se čini kako konačni proizvod možda neće biti toliko impresivan koliko mu se svi nadaju.

 

Malo Monka...

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije