http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

I TO BESPLATNO

Microsoft Flight na tržištu već ovoga mjeseca!

mf
Microsoft Flight svojevrsna je zamjena za Microsoft Flight Simulator, a na tržištu će se pojaviti već 29. veljače

Microsoft Flight Simulator X na tržištu se pojavio još 2006. godine i bio je to posljednji Microsoftov avio-simulator, a studio koji je radio na njegovom razvoju zatvoren je. 'MFS X' i danas se igra kao i sada već relativno daleke 2006. godine, no zanimljivo, čak i danas rijetki uspijevaju dobiti zadovoljavajući framerate usprkos napretku hardwarea.

 

Microsoft Flight svojevrsni je nastavak franšize koji će djelomično biti – besplatan. Naime, igru ćete odmah po izlasku moći downloadati na službenim stranicama igre i ona će kao takva biti besplatna, no sadržaji koji će vam biti na raspolaganju biti će vrlo ograničeni. Zbog toga će već prvoga dana Microsoft izdati i prvi DLC pod imenom Hawaiian Adventure Pack koji će stajati 1600 Microsoft pointova. Nakon toga uslijediti će još cijeli niz sadržaja u obliku DLC-a što znači da će vas igra na kraju stajati onoliko koliko sadržaja želite. Sadržaje koje ne želite jednostavno nećete kupiti.

 

 

 

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije