http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OF THE END

Yakuza: Dead Souls u ožujku

deadsouls
Sega je objavila da će se nadolazeća PlayStation 3 ekskluziva Yakuza: Dead Souls na tržištu pojaviti sredinom ožujka

Yakuza: Dead Souls ili 'Of The End' kako je ima igre na japanskom tržištu, na policama trgovinama naći će se 16. ožujka i to ekskluzivno na PlayStation 3 konzoli, objavljeno je iz Sega-e. 'Dead Souls' je šesti naslov u 'Yakuza' franšizi smještena u postapokaliptični zombie-setting.

 

Osim za novu Yakuza igru, Sega je objavila i datume izlaska još nekih igara; Total War: Shogun 2 Fall of the Samurai (Limited Edition) na tržištu će se pojaviti 23. ožujka, službena igra Olimpijskih igara u Londonu stiže u lipnju, a Anarchy Reigns MMO 6. srpnja.

 

Tijekom jeseni na tržištu će se pojaviti i Gearboxov shooter Aliens: Colonial Marines.

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije