http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ĐAVO SE VRAĆA

Diablo III na tržištu prije srpnja!

diablo 3
Blizzard je i službeno potvrdio: Diablo III na tržištu će se pojaviti u drugom kvartalu ove godine

Diablo III na policama trgovina bit će u drugom kvartalu 2012. godine, što je između 1. travnja i 30. lipnja. Potvrdio je to Mike Morhaime, izvršni direktor Blizzarda, koji je investitorima obećao i to da će preciznija informacija o datumu izlaska biti objavljena u nekoliko nadolazećih tjedana.

 

Kako se datum izlaska trećeg naslova u franšizi Diablo sve više bliži, obožavatelji, ali i opća gejmerska populacija sve su manje uvjereni u revolucionarnost novog Blizzardovog projekta. Naime, nedavno je najavljeno da Blizzard počinje na nekim vrlo dubinskim promjenama same mehanike gameplaya, a nakon toga i informacija da igra neće imati mogućnost ultrakvalitetnog prikaza, kao i to da će multiplayer biti ograničen na samo četiri igrača.

 

Diablo III u produkciji je za PC te još neimenovane konzole.

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije