http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HASBRO I BLIZZARD RUKU POD RUKU

Monopoly i Risk u Blizzardovom izdanju

monopoly
Kolaboracija tisućljeća je pred nama

Blizzard Entertainment, firma poznata po čuvenom serijalu Warcraft, kao i po urbanom mitu Diablo 3, nedavno je sa Hasbroom potpisala poprilično bizaran ugovor. Zahvaljujući njemu, uskoro bi trebali izaći stolne iteracije Blizzardovih najpopularnijih naslova. I ne, ne mislimo na stolne igre kao Fantasy Flightov World of Warcraft ili Starcraft, nego... World of Warcraft Monopoly  i Starcraft Risk.

 

Hasbro

Kutija novog World of Warcraft Monopolya. Kliknite na sliku kod naslova članka kako biste je vidjeli cijelu verziju.

 

Da, vjerovali ili ne, novi Blizzardov side-projekt su brendirane klasične Hasbroove igre. Iako čisto sumnjamo da će itko normalan ići kupovati ijednu od njih, činjenica da su sve figurice u igrama zamijenjene Blizzardovim likovima mogla bi privući pažnju kolekcionara. Štoviše, kao mali teaser, na Facebooku se nalazi i upitnik gdje fanovi mogu izabrati koja će se figurica pojaviti u konačnoj inačici WoW Monopolya. Obje igre trebale bi izaći u svibnju ove godine.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije