http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SALVE PSOVKI

Objavljen novi teaser za Far Cry 3

fc3
Nakon nekoliko mjeseci potpunog zatišja, Ubisoft je objavio teaser za novi trailer za Far Cry 3 koji će biti objavljen sutra

O trećem Far Cryju nismo pisali već mjesecima, Ubisoft tj. njegova montrealska podružnica očito se potpuno fokusirala na razvoj same igre bez razmišljanja o marketingu. Igra bi se na tržištu trebala pojaviti još ove godine iako je točan datum još nepoznat, a Ubisoft je danas objavio intrigantni teaser za trailer koji bi u svojoj punoj verziji trebao biti objavljen sutra.

 

 

Na sreću mnogih, Far Cry 3 vraća se u tropska područja koja su nas toliko oduševila u prvom nastavku koji se na tržištu pojavio 2004. godine i pokrenuo svojevrsnu grafičku revoluciju jer igra je u to vrijeme izgledala poput grafičkog benchmarka. Kao i Far Cry 2, i treći će dio biti pogonjen Dunia Engineom, koji će međutim biti značajno dotjeran. Zanimljivo, na istom engineu radi i Assassin's Creed 2 te Brotherhood.

 

Do pojave pune verzije trailera prisjetite se i prije nekoliko mjeseci objavljenog gameplay videa iz nadolazećeg Far Crya:

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije