http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JOŠ OVE GODINE

Assassin's Creed 3 izlazi u listopadu!

acb
Potpuno neočekivano, Ubisoft je objavio točan datum izlaska petog Assassin's Creeda, čija produkcija traje već tri godine

Assassin's Creed 3 na policama trgovina naći će se 30. listopada ove godine, objavljeno je iz Ubisofta.

 

'Radi se o fantastičnom proizvodu na kojemu je razvojni tim radi pune tri godine. Ono što sam dosad vidio je izvanredno', izjavio je Yves Guillemot, predsjednik Ubisofta.

 

Nažalost, osim ovoga nije objavljeno niti je poznato bilo što drugo, a prema nekim glasinama radnja igre trebala bi biti smještena u vrijeme Američke revolucije.

 

U razvoju su najvjerojatnije verzije za PC, PS3 i Xbox 360, a nagađa se i o verziji za Wii U s obzirom da je iz Nintenda pri predstavljanju nadolazeće konzole spominjana i franšiza Assassin's Creed.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije