http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAKON PC VERZIJE

U pripremi Guild Wars 2 za konzole

gw2
Jedna od najiščekivanijih MMO igara u proteklih nekoliko dana nakon izlaska na PC-u mogla bi se pojaviti i na nekoj od konzola

Guild Wars 2 trenutno je najiščekivaniji MMO naslov, a očekivanja su nakon izlaska The Old Republica još i porasla s obzirom da BioWareov MMO u žanr nije unio baš nikakve inovacije koje su od njega ipak bile očekivane. Guild Wars 2 tako bi, uspije li ArenaNet ispuniti sva obećanja, mogao biti predvodnik potpuno nove generacije MMO igara.

 

Guild Wars 2 u razvoju je isključivo za PC platformu, no iz NCsofta je objavljeno da je 'u pripremi' i verzija za konzole koja bi se prema toma na tržištu trebala pojaviti bitno kasnije nakon PC verzije.

 

'ArenaNet je trenutno usredotočen na PC verziju kako bi Guild Wars 2 postao najbolji MMO ikad. Realno gledajući, ne vjerujem da će verzija za PC i konzole izaći u isto vrijeme, a izlazak PC verzije ovisi o uspješnosti beta testiranja koje će se provesti u ožujku ili travnju', izjavio je izvor iz ArenaNeta za Eurogamer.net.

 

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije