http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DVIJE DOZE DUBSTEPA

Novi traileri za Syndicate i Far Cry 3

syndicate
Nadolazeći FPS-ovi dobili su nove trailere koje, slučajno ili ne, povezuje glazba – dubstep

Jučer smo pisali o teaseru koji je najavio novi trailer za Far Cry 3, shooter za koji nismo čuli već više mjeseci. Igra je najavljena za 2012. godinu, no točan datum izlaska još nije poznat. Ipak, poznato je da će radnja trećeg Far Cryja biti smještena na tropski otok, baš kao i radnja prvoga dijela na kojemu je radio tada još nepoznati Crytek. Na trećem, kao i na drugom Far Cryju radi Ubisoftov studio iz Montreala te još nekoliko Ubisoftovih studija koji rade neke manje zahvate na igri.

 

Novi trailer pogledajte ovdje:

 

 

Novi trailer dobio je i nadolazeći Syndicate, FPS koji će se na tržištu pojaviti krajem sljedećeg tjedna. Kao što vjerojatno znate, radi se o pucačini smještenoj u budućnost u kojoj svijetom više ne vladaju nacionalne vlade već korporacije, slično kao i u izvrsnom Deus Ex: Human Revolutionu koji se često dovodi u vezu sa Syndicateom, kako zbog settinga, tako i nekih RPG elemenata. Bilo kako bilo, najnoviji trailer nudi vam, kao i onaj za Far Cry 3 - nekoliko minuta napucavanja uz zvukove dubstepa, glazbe koja je sve prisutnija u trailerima:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije