http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JOOJ JOOJ JOOJ JOOOJ JOOOOOOJ

Assassin's Creed 3 dobio datum izlaska

Assassins Creed
Softverski gigant danas je konačno objavio datum izlaska čuvenog Assassin's Creeda 3

Taman ste se napikali negativaca, izgradili svoju hašašinsku uvrdu, ugradili nove opruge u rukav-nožić, kad odjednom - svjetlost s neba obasjala je novu vijest na Gamereportu: DOLAZI NOVI ASSASSIN'S CREED. Ok, fanfare na stranu, nije da baš imamo mokre snove kada nam dotičnu igru spominju. Međutim, dobro je znati da UbiSoft ne staje i da rade na novom, novom, najnovijem Creedu. Štoviše, trojka ne samo da dolazi, već i ima definirani datum izlaska.

 

Dan kada život kakav znamo prestaje je 30. listopad ove godine. Da, znamo da ne možete čekati. Ne, nemamo u redakciji vremenski stroj s kojim ćemo otputovati u budućnosti i igru recenzirati ovaj tjedan. Sve što znamo je da UbiSoft dobro zna s kakvom keš kravom ima posla. Također nam je poznato kako, konkretno, sa serijalom definitivno ne planiraju prestati sve dok im donosi novce. Stoga, gaće u zrak, noge na plot i čekajmo kraj godine. Jer dolaze AŠAŠINI!

 

Nismo iskopali trailer za trojku, pa umjesto toga imamo ovu glupost...:D

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije