http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OSVETA U SAO PAULU

Novi trailer za Max Payne 3

mp3
Rockstar je objavio novi trailer koji objašnjava motive za novi Maxov pohod koji će se ovaj puta odvijati pod paklenim suncem Sao Paula

Nadolazeći, treći po redu Max Payne, jedan je od najisčekivanijih naslova u ovoj godini, ne toliko zbog ogromnih očekivanja koje gaming zajednica ima od trojke, koliko zbog kultnog statusa prethodne dvije igre. Najdrastičnija promjena u Max Payneu 3 u odnosu na prethodne igre definitivno je promjena settinga. Od mrakom i snijegom zakrčenih gradova Max će ovoga puta na pohod kroz Sao Paulo.

 

Motive za njegov osvetnički pohod Rockstar je razotkrio u novom traileru. Max sada naime radi kao zaštitar jedne tvrtke u koju upadne mafija i otme direktorovu suprugu. Maxov je zadatak vratiti je. Da se radi o bilo kojem drugom TPS-u, ovakav razvoj scenarija ne bi bio ni najmanje sporan, no činjenica je da je Maxov kult sagrađen oko njegovih osobnih osveta. Hoće li Max u cijeloj priči oko oslobađanja šefove supruge imati i kakve osobne motive, zasad je nepoznato.

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije