http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RADIKALNE ODLUKE

Playstation Vita neće dobiti PS3 i PS2 naslove

Playstation-Vita
Sony je nedavno donio još jednu ne toliko popularnu odluku

Glavešine u Playstation taboru odlučile su kako, barem za sada, na Viti neće biti PS2 niti PS3 naslova. Ova odluka pomalo je kontroverzna, uzmemo li u obzir da platforma bez problema može pokretati sav softver starije generacije. Pod ovime, jasno, mislimo na hardverske zahtjeve. Prema Sonyu, Vita će imati neke PSOne naslove, kao i dobar dio Mini asortimana. PS3 i PS2 ne ulaze u obzir.

 

Nadahnjujuća reklama za (po prodaji) ne toliko nadahnjuhuću platformu

 

Međutim, znajući kretanje tržišta, samo je pitanje vremena kada će eventualni manjak u prodaji ili nešto slično natjerati Sony da prebaci barem dio PS3 PSN igara na Vitu. Za ekskluzive do neke mjere razumijemo, s obzirom da im je potrebna prodaja kako bi revitalizirali (u komparaciji s konkurencijom) posrnuli Playstation 3. Prema našem skromnom mišljenju, samo treba strpljivo čekati. Gore spomenuta odluka teško da je konačna.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije