http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POVRATAK REAPERA

Pogledajte spektakularni trailer Mass Effect 3

Nakon što su prošloga tjedna objavili izvrsnu demo verziju trećeg Mass Effecta, BioWare i EA objavili su spektakularni CGI najavu koja bi mogla zainteresirati čak i one koji dosad nisu zaigrali nijedan od dosadašnjih naslova Mass Effect

BioWare i EA jučer su objavili novi CGI trailer za Mass Effect 3, možda i najiščekivaniji naslov godine. Početkom prošloga tjedna objavljen je tek vrlo kratki teaser, a jučer je tijekom prikazivanja nove epizode serije The Walking Dead otkriven i cijeli trailer. Kao što možete i pretpostaviti, ovaj spektakularni trailer samo je produbio glad obožavatelja diljem svijeta koji jedva čekaju 9. ožujka. Ako pak zaista ne možete izdržati, još jednom zaigrajte demo verziju koja je također postala dostupna prošloga tjedna, a nakon toga je objavljena i demo verzija co-op multiplayera koji je zasad naišao na vrlo dobre kritike.

 

Igra će se istovremeno pojaviti na platformama PC, PS3 i Xbox 360 na novom engineu koji je svoju premijeru doživio u verziji PlayStation 3 Mass Effecta 2. Ipak, kao što smo pisali prošloga tjedna, čini se da bi igra upravo na Sonyjevoj konzoli mogla imati prilično velikih tehničkih problema, najvjerojatnije zbog nepotpune optimizacije za tu platformu.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije