http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BEZ PREDAHA

Crytek već radi na Crysisu 3?

crysis2
EA je svoje namjere razotkrio oglasom za posao kojim traže video redatelja s poželjnim iskustvom u radu s CryEngineom

Crysis 2 na tržištu se pojavio u prvom dijelu protekle godine i na kraju naišao na relativno dobre kritike iako se Cryteku zamjerilo prilagođavanje konzolama zbog čega je igra u mnogim aspektima bila grafički inferiornija originalu iz 2007. godine. Igra je patila i od prilično neinteresantne priče i neizbalansiranog multiplayera, no komercijalni uspjeh na kraju nije izostao i bilo je samo pitanje vremena kada će Crytek započeti s radom na novom Crysisu.

 

Novi oglas koji je EA objavio u potrazi da 'video redateljem s poželjnim iskustvom rada u CryEngineu' sugerira da Crytek već radi na novoj igri, a to bi mogao biti upravo novi Crysis s obzirom da je to jedina franšiza u rukama tog studija. Mnogi će se prisjetiti i toga da je Crytek dobio posao na razvoju Homefronta 2, no ta se igra razvija pod nadzorom Ubisofta, a ne EA.

 

Osim toga, Crytek radi i na naslovu Ryse, vrlo atraktivnoj i obećavajućoj Kinect-only igri.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije