http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SKORO PA DŽABE!

Gothic kompilacija za manje od 6 funti

gothic4

Smatrate se ljubiteljem epskih RPG-a? Dosta vam je Skyrima i igraju vam se njemačke igre? Ne gubite vrijeme, nego se odmah zaletite do gamersgatea i skinite impresivnu kompilaciju Gothica za manje od 6 britanskih funti! Prije nego što krenete učitavati obližnju tečajnu listu, spomenimo da je to otprilike 55 kuna.

 

KRA!

 

U kolekciji se nalaze Gothic, Gothic 2: Night of The RavenGothic 3 i Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced Edition. Stoga, ako mislite da možete preživjeti sve nedaće koje vam Gothic može baciti u facu, ne gubite vrijeme nego kupite ovaj doista jeftini bundle.

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije