http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MARLJIVI CD PROJEKT

Novi traileri za Hitman: Absolution i The Witcher 2

ha
Eidos je objavio poduži, ali i pomalo zamarajući trailer koji nam još jednom otkriva pozadinu i zasluge Agenta 47

Hitman: Absolution na tržištu će se pojaviti tijekom ove godine i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama, a o igri nam zapravo još uvijek nije otkriveno previše toga. Zna se tek da će Absolution biti 'alternativni slijed događaja' koji će uslijediti nakon radnje prethodnih Hitman igara, ma što to značilo.

 

Nakon nekoliko atraktivnih CGI pa i gameplay trailera, Eidos je objavio prilično zamoran animirani trailer u kojem se nabrajaju uspješna ubojstva Hitmana 47;

 

 

Kao što vjerojatno i znate, The Witcher 2 u travnju će se pojaviti ina Xbox 360 konzoli i to kao 'Enhanced Edition', a da se ne radi tek o marketinškom triku pokazuje podulja lista zaista značajnih poboljšanja u odnosu na verziju koja se prošle godine pojavila na PC i zasluženo pokupila iznimno dobre kritike. Da stvar bude bolja, osim što će se 'Enhanced Edition' pojaviti i na PC platformi, svi oni koji već imaju prvotno izdanje igre istu će moći nadograditi i to potpuno besplatno!

 

Da ne duljimo, ovako će igra izgledati na Xboxu 360;

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije