http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOGOVORENO!

Blizzard: "Spustite očekivanja za Diablo 3"

diablo 3
Blizzardov Bashiok objavio je zanimljiv post na D3 službenim forumima

Znate kako firme prije izdavanje potencijalnih hitova na svaki mogući način publici obećavaju brda i doline, te prozivaju vlastiti proizvod praktički darom s nebesa? Pa, Blizzardov community menadžer Bashiok na službenim je forumima javnosti objavio da je "bolje spustiti očekivanja za Diablo 3". O čemu se radi? Igra je rađena preko deset godina. Realno gledano, trebala bi biti toliko neopisivo dobra, s obzirom na vrijeme razvoja, da ju je praktički nemoguće napraviti takvom.

 

Ovo ste već vidjeli. Međutim, CGI je predobar da bi ga ignorirali. :)

 

Doduše, Bashiok je čitavu stvar pomaknuo korak dalje. Prema njemu, D3 je nešto kao M. Night Shyamalanov film. Komparirao ga je sa nastavkom The Villagea (Diablo 3) u usporedbi sa Šestim Čulom (Diablo 2). Ako je razlika u kvaliteti radova tolika kolika je razlika u spomenuta dva filma, sve nas je strah na što će konačna verzija ličiti. Ipak, izjavu je zaključio sa "Svejedno, igra će biti super i ohrabrujem vas da ju kupite! Samo spustite malo očekivanja i sve će biti u redu". Možda je tako ipak najbolje, ili?

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije