http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DO PETKA

Započele prijave za otvoreno beta testiranje Guild Wars 2

gw2
ArenaNet i Ncsoft otvorili su prijave za javno beta testiranje njihovog nadolazećeg MMO-a

Započele su prijave za otvoreno beta testiranje jednog od najisčekivanijih MMO naslova u posljednjih nekoliko godina. Kako bi sudjelovali u njemu, požurite na službene stranice Guild Wars 2 jer prijave traju samo do petka.

 

Otvoreno beta testiranje trebalo bi se provesti tijekom ožujka, a ArenaNet je pripremio i zasebni FAQ za sva eventualna pitanja u vezi beta testiranja.

 

 

Vijest o otvaranju prijava za otvoreno beta testiranje stiže samo nekoliko dana nakon objave da ArenaNet radi i na konzolaškoj verziji Guild Warsa 2, no iznimno je važno naglasiti da je upravo PC glavna platforma dok će verzija za konzole biti objavljena mnogo kasnije, ako uopće bude objavljena. Nažalost, ArenaNet nije ni natuknuo koje bi konzole mogle biti u pitanju.  

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije