http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POD UDAROM SLENGA

Xbox Live korisniku zabranjeno korištenje prezimena zbog "uvredljivog sadržaja"

Xbox 360
Kao i svakog petka, prokopali smo smetlište interneta za najboljim bizarnim vijestima

Ako mislite kako sporadične cenzure korisničkih imena na Xbox Liveu nisu izašle iz trenda, nova bizarna vijest sa Kotakua će vas apsolutno oduševiti. Naime, stanoviti Christopher Gooche, za vrijeme igranja Modern Warfarea dobio je mail od Microsofta prema kojemu mora promijeniti svoje ime jer u slengu znači nešto uvredljivo.

 

Umjesto nekog eksplicitnog videa - evo hrpe mačića....

 

"Koristim svoje prezime kao ime u igrama već deset godina i nije mi jasno zbog čega me Microsoft tjera da ga mijenjam". Razumljivo bi bilo da se ovdje radi samo o nadimku. Međutim, zamislite da se tako zovete, te čitav život (pogotovo u osnovnoj školi) morate snositi posljedice udara slenga na ime svoje porodice. Microsoft je naravno, reagirao na ovu tragično situaciju, te korisniku ponudio "besplatnu promjenu imena". Sigurni smo kako je gospodine Gooche oduševljen ovom odlukom.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije