http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

WARFIGHTER

Objavljeno ime novog Medal of Honora!

mohwarfighter
EA je objavio ime, datum izlaska i još nekoliko detalja nadolazećeg Medal of Honor naslova

Novi Medal of Honor na tržištu će se pojaviti najvjerojatnije u listopadu i to pod imenom – 'Warfighter'. Prije negoli krenemo na daljnje informacije, gotovo da nema potrebe reći da je već i samo ime izazvalo podsmjeh prostranstvima interneta zbog sličnosti s nazivom u konkurentnoj franšizi: 'Ghost Recon: Advanced Warfighter'.

 

Kao i MoH iz 2010., i na Warfighteru će raditi Danger Close studio koji je u najmanju ruku odradio loš posao na singleplayer kampanji. Iako je na multiplayeru radio DICE koji se kasnije posvetio produkciji Battlefielda 3, to neće biti slučaj i s Warfighterom, a hoće li taj segment preuzeti neki drugi studio ili će ga odraditi Danger Close, zasad nije poznato.

 

Igru će pogoniti impresivni Frostbite 2.0 engine koji se dosad iskazao u Battlefieldu 3 i Need for Speed: The Run-u.

 

Prva javna demonstracija igre trebala bi se dogoditi 6. ožujka.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije