http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FALL OF SAMURAI

Novi trailer za nadolazeću ekspanziju Total War: Shogun 2

Shogun2
Sega je objavila novi trailer za ekspanziju 'Fall of Samurai' za prošlogodišnji Total War: Shogun 2

Total War: Shogun 2 na tržištu se pojavio u ožujku 2011. godine i pokupio vrlo pozitivne kritike, a danas, gotovo godinu dana nakon izlaska igre iščekujemo i samostalnu ekspanziju pod imenom Fall of Samurai.  

 

Ekspanzija će se na tržištu pojaviti 23. ožujka, a pratit će događaje nakon što su u Japan došle zapadne sile i prisilile japanske vlasti na modernizaciju i odbacivanje tradicionalnog feudalnog uređenja.

 

S obzirom da se radi o igri koja je smještena najkasnije u odnosu na ostale Total War igre, u njoj će se pojaviti neke stvari dosad neviđene u Total War igrama. Tako će željeznica omogućiti brže kretanje trupa, a Gatling gun efektnije uklanjanje neprijatelja. Radi se naime o jednoj od prvih strojnica u povijesti.

 

Ekspanzija donosi i nove interakcije za morske i terenske jedinice, nove borbene mehanike, poboljšani multiplayer itd. Kako će to sve izgledati, pogledajte u novom traileru:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije