http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PAKAO NA ZEMLJI

Procurjeli screenshotovi iz Doom 4!

doom4
Anonimni izvor na 4Chan-u je objavio konceptualne ilustracije iz Doom-a 4, ali i poruku kako je cijeli projekt ugašen

Doom 4 po prvi je puta najavljen 2008. godine, a o njemu se još ni danas ne zna gotovo ništa osim toga da je Id Software nakon dovršetka Ragea sve snage usmjerio na razvoj četvrtog nastavka u Doom franšizi.

 

Međutim, s obzirom na vrlo suzdržane kritike Ragea, jedno vrijeme aktualna su bila i nagađanja da je Doom 4 odgođen do daljnjega jer si Id Software s obzirom na dugogodišnji razvoj Ragea ne može dopustiti još jedan podbačaj, a pri tome mislimo na brojne tehničke probleme koje su igrači imali na svim platformama a posebice na PC-u.

 

Nakon nekoliko mjeseci potpunog zatišja, jedan je korisnik na 4Chan-u objavio nekoliko ilustracija za koje tvrdi da su 'conceptual art' iz Dooma 4, koji je – ugašen!

 

No, ubrzo se oglasila i Bethesda te za Joystiq naglasila da Doom 4 projekt i dalje egzistira, no na vjerodostojnost ilustracija se nisu osvrtali što bi moglo značiti da su one zaista vjerodostojne.

 

A ilustracije su, imajući u mislima Doom 3, pomalo iznenađujuće – na njima naime dominiraju otvoreni prostori, a s obzirom da su neki i trodimenzionalni, vjerojatno ne bi bilo pogrešno pomisliti da se radi o ranim screenshotovima;

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije