http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NESLUŽBENO SLUŽBENO

Kodno ime sljedeće Xbox konzole je 'Durango'

xbox360_eksplozija
Član Crytek studija na Twitteru je objavio da sudjeluje u raspravi oko Duranga, a upravo za to ime vjeruje se da je kodno ime sljedeće Microsoftove konzole

Ranije ovoga mjeseca Kotaku je objavio glasinu prema kojoj je kodno ime konzole koja će naslijediti Xbox 360 – 'Durango'. S obzirom na nedostatak bilo kakvih opipljivijih informacija cijela stvar je utihnula, no čini se da smo sada dobili i neku vrstu službene potvrde.

 

Naime, Sean Tracy, tehnički dizajner na Crysis franžizi na Twitteru je objavio sljedeće: 'Uživam na sastanku razvojnih studija oko Duranga u Londonu. Zasad je vrlo zanimljivo.' Da cijela stvar bude interesantnija, Tracy je kasnije obrisao svoj Twitt što bi mogla biti dodatna potvrda vjerodostojnosti naklapanja i glasina.

 

Inače, Durango je ime jedne od Meksičkih država dok je kodno ime Kinect kontrolera bilo 'Natal' što je ujedno i ime jednog brazilskog grada.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije