http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HARDCORE OLD-SCHOOL

U produkciji igra za – Super Nintendo!

SNES
Brojni nezavisni studiji konstantno rade na igrama koje vraćaju duh gaminga od prije dvadesetak godina, a sve njih igramo na današnji računalima i konzolama. No, nitko se nije sjetio napraviti igru za neku vrlo staru platformu. Sve dosad..

Super Fighter Team studio objavio je da radi na igri 'Nightmare Busters' i cijela stvar nije nimalo neobična dok oko ne zapne za informaciju da će igra biti 'run and gun igra za Super Nintendo, Super Famicom i sve komatibilne sustave'. Upravo tako, Super Fighter Team radi na igri za konzolu za koju se posljednja igra na tržištu pojavila davne 1998. godine.

 

'Super Fighter Team formiran je oko sna da novi život može biti udahnut u video igre, igraće konzole i računala koji su otpisani od strane velikih gaming kompanija. Zbog toga vam ponosno predstavljamo nešto što bi jednoga dana mogao biti jedini izvor novih igara za sisteme poput Sega Genesis i Atari Lynx.' – objavili su iz Super Fighter Teama.

 

O samoj igri Nightmare Busters još nije poznato gotovo ništa osim što je njena cijena u predprodaji prilično visokih 60$ plus poštarina, a igra će biti lansirana u vrlo limitiranih 600 primjeraka.

 

Igra bi se na tržištu trebala pojaviti sljedeće godine.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije