http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO TO NE!

Najružnija konzolaška igra (ponovno) je odgođena

Daisenryaku Perfect: Ruler of the Battlefield
Objektivno najružnija next gen konzolaška igra je odgođena

Sigurni smo u potpunosti da je većina igrača do danas vrlo vjerojatno postavila neke osobne standarde po kojima, recimo tako, mogu procjeniti ako je neka igra ružna ili lijepa. Daisenryaku Perfect: Ruler of the Battlefield je PS3/Xbox360 naslov koji je toliko neopisivo ružan da podsjeća na LOŠE verzije PC igara iz sredine devedesetih. Devedesetih, ok? Za one koji su spremni proviriti preko užasavajućeg izgleda, negdje u kutku sobe zatrpane nedostignutim rokovima leži nešto što biste nazvali "Simulatorom modernog ratovanja".

 

SS Alpha

 

Na žalost, čini se kako će ovaj megahit ponovno kasniti. Naime, nakon odgode izlaska (koji je bio najavljen za prošlogodišnji svibanj), nova odgoda u razvoju ponovno je bacila igru u stadij "nedovršene". Kako stvari stoje, novi Daisenryaku ima poprilično velik zadatak: nadmašiti svoje PC prethodnike koji u Japanu imaju (navodno) kultni status. Iskreno, nije nam do kraja jasno zbog čega - no igra nije postigla globalnu popularnost. Nadamo se kako će kreativni tim iza novog Ruler of The Battlefielda uskoro završiti ovaj opsežni projekt, te predstaviti gotov proizvod masi željnih fanova. Da, obojici!

 

SS-Alpha 

 

Spomenimo samo kako je ova igra port sa PSP-a koja je, prema mnogim kupcima, toliko bugovita da je neigriva. Zanimljivo, moramo priznati.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije