http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SLUŽBENA OBJAVA ZA NEKOLIKO DANA

Assassin's Creed III i američka revolucija

ac3
Zaposlenik Best Buyja objavio je fotografiju prvog artworka iz Assassin's Creeda III koji potvrđuje dosadašnje glasine da će igra biti smještena u vrijeme američke revolucije

Sljedećega tjedna, u ponedjeljak (5. ožujka) Ubisoft će i službeno najaviti Assassin's Creed III. Informaciju je preko Kotaku.com objavio anonimni zaposlenik Best Buy lanca trgovine koji je obavio i fotografiju prvog artworka iz Assassin's Creeda III.

 

Ubisoft 

 

Fotografija tj. artwork samo potvrđuje već postojeće glasine da će radnja pete po redu Asassin's Creed igre biti smještena u vrijeme američe revolucije koja je trajala tijekom druge polovice 18. Stoljeća. Zasad neimenovani protagonist nosi vojnički prsluk iz spomenutog razdoblja, a naoružan je s dva pištolja, strijelama i tomahawkom zbog čega se nagađa da bi glavni lik u trećem Assassin's Creedu mogao biti indijanac. Zastava iza protagonista je 'Betsy Ross', barjak s 13 zvijezdica koji je korišten od 1776. godine i kroz američku revoluciju.  

 

Igra će se na tržištu pojaviti 30. listopada ove godine i to za PC, PS3, Xbox 360 i Wii U platforme.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije