http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LANSIRANJE

Prvi trailer za MechWarrior Online

mwo
Piranha Games i Infinite Game Publishing objavili su prvi trailer za nadolazeći Mech MMO

Kao što već sigurno i znate – MechWarrior Online je multiplayer-only, mech koji bi se na tržištu trebao pojaviti u ljeto ove godine. Na produkciji igre radi Piranha Games, studio zaslužan za Transformers: Revenge of the Fallen, Die Hard: Nakatomi Plaza (tko se ovoga sjeća – odlikaš!) te konzolaške portove i multiplayer prošlogodišnjega Duke Nukem: Forever.

 

Ipak, ono što već sada tišti brojne fanove kultne franšize MechWarrior je činjenica što će igra biti free-to-play što za sobom neminovno povlači dvije stvari: igru će igrati svi, pa i oni spremni na svakakve vragolije samo da iskustvo igranja pokvare ostalima i drugo – pitanje o koliko se kvalitetnoj produkciji radi ako igra na kraju može biti besplatna.

 

Bilo kako bilo, odgovore na sva pitanja dobit ćemo još ove godine, a ako razočara MechWarrior Online, ove godine nam stiže još jedan potecijalni Mech-hit: Hawken.

 

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije