http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MOTORI, MOTORI...

SBK Generations najavljen za PC, PS3 i Xbox 360

SBK 2011
Datum objave:
02.03.2012 14:33
Autor: Bruno Lipej
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ako ste zaljubljenik u motocikle i uživate u simulacijama jurilica na dva kotača, novi nastavak popularnog serijala SBK trebao bi vas obradovati
Izdavač Black Bean Games najavio je kako se njihov serijal SBK vraća u velikom stilu novim naslovom naziva SBK Generations koji bi se trebao pojaviti za osobno računalo, PlayStation 3 i Xbox 360. Igra bi se na policama svih boljih multimedijskih dućana trebala pojaviti u mjesecu svibnju ove godine.

Ovogodišnja edicija u odnosu na prošlogodišnju sadrži sve promjene i izmjene koje su se dogodile u međuvremenu što znači da su tu nove klase, vozači i staze za sezonu 2012.

Sve spomenute novine koje će SBG Generation ove godine donijeti su više-manje logične i očekivane, ali hoće li se nešto promijeniti u samom gameplayu, Black Bean Games obećao je otkriti u 'narednim tjednima'. Živi bili pa vidjeli!


SBK 2011

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije